tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kesäinen tervehdys bloggaajalta!

Kesä on vierähtänyt vauhdikkaasti - ja todella helteisissä merkeissä. Olen lomallani kiertänyt moottoripyörälläni eri puolilla Suomea ja kerännyt materiaalia blogiani varten. Läppärini ei ollut mukana matkassani, mutta kamera kulki uskollisesti olallani. Joten aiheita piisaa ja pian saan taas kirjoituksia julkaistua!

Moottoripyöräni ja minä olemme vierailleet mm. seuraavissa kohteissa:
- Savutuvan Apaja Jyväskylässä
- Hannele's -sisustusmyymälä Leppävedellä
- Anu Pylsy Design Studio Joutsassa
- Strömforsin ruukki Ruotsinpyhtäällä
- Turku Design Now! -myymälä Aurajoen varrella
- Ruma-yökerho Jyväskylässä

Kuvia näistä kohteista olen napsinut yhteensä reilut tuhat, joten materiaalia on, voisi sanoa, reilunlaisesti. Kirjoituksia alkaa tulla sitä tahtia kun saan kuvat valittua ja muokattua.

Bloggaajalla on myös toinen uutinen: Olen jäänyt esillepanosuunnittelijan leipätyöstäni opintovapaalle 1,5 vuodeksi. Opiskelen Helsingin yliopistolla, pääaineeni on taidehistoria ja sivuaineet täsmentyvät syksyn aikana. Tavoitteeni on kuitenkin opiskella visuaalisen kulttuurin tutkimista ja kaupallisia aineita sekä trendien ennustamista. Ensimmäiset kurssini alkavatkin jo ensi viikolla. Osallistun mm. Design and the City -kurssille, jonka järjestää Helsinki Summer School. Tästä kurssista saan varmasti hyvää aineistoa tänne blogiini. Ennakkotehtävinä kurssille kirjoitan CV:ni sekä esittelen design-tuotteen, joka ilmentää paikallisuutta. Näistä aiheista on odotettavissa kirjoitukset viimeistään ensi maanantaina!

Tässä kuitenkin hieman ennakkoon jo tunnelmia siitä, mitä tuleman pitää:


Kuvat 1 ja 2: Anu Pylsyn design-tuotteiden tehtaanmyymälä Joutsassa



Kuvat 3 ja 4: Hannele's -sisustusmyymälä Leppävedellä


Kuva 5: Savutuvan Apaja Jyväskylässä


Kuvat 6 ja 7: Strömforsin ruukkimiljöö Ruotsinpyhtäällä


Kuvat 8 ja 9: Turku Design Now! -myymälä


Kuvat 10 ja 11: Ruma-yökerho Jyväskylässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti